Renée Witkamp

Paraveterinair

Renée Witkamp - Paraveterinair
Renée Witkamp Paraveterinair

Mijn naam is Renée Witkamp. Samen met mijn vriend Michel, Franse Bulldog Kodi en katten Berliot & Monza woon ik in Kampen. Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik in 2019 afgestudeerd als Internationaal erkend Paraveterinair Dierenartsassistent aan het Aeres MBO te Barneveld.  

Als kind ben ik altijd omringd geweest door dieren; honden, katten, konijnen, cavia’s, paarden, (mini) varkens, geiten, noem het maar op. Het is dan ook niet heel gek dat ik voor deze opleiding en dit vak heb gekozen. Sinds augustus 2020 ben ik, met heel veel plezier, werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek de Dierenbus. 

Hier kan ik mijn passie en liefde voor dieren delen met collega’s en diereneigenaren.  

Ik vind het erg leuk om de dieren en eigenaren te mogen verwelkomen in de praktijk en hen advies te geven op verschillende gebieden. Ik ben zowel achter de balie als in de operatiekamer te vinden en vind deze afwisseling in mijn baan ook enorm leuk. Ik ben erg enthousiast om nieuwe dingen te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik zal altijd mijn best doen om een bezoek aan de dierenarts een positieve, geruststellende ervaring te maken voor zowel de dieren als de eigenaar. Wanneer deze beiden met een positief gevoel naar huis gaan geeft mij dat veel voldoening. 

Buiten de praktijk ben ik vaak alsnog tussen de dieren te vinden, op de manege tussen de paarden, of in het bos met mijn hond. Naast dieren bestaan mijn hobby´s uit: het verzorgen van planten/tuinieren, koken, muziek luisteren en het bezoeken van concerten, lezen en TV series kijken. 

Ik hoop dat ik nog lang onderdeel mag zijn van dit gezellige team en hoop u en uw dier binnenkort te mogen verwelkomen en leren kennen in onze mooie praktijk.