Petra Deen

Paraveterinair

Petra Deen - Paraveterinair
Petra Deen Paraveterinair

Ik ben Petra Deen en woon in Lelystad met mijn man André,  Chihuahua's Maddy en Fabel en Cornish Rex katten Vlinder en Fiore. Vanaf 1 juli 2018 ben ik het gezellige team van de Dierenbus komen versterken. Dieren zijn altijd een grote passie geweest in mijn leven.

Ik vind het heerlijk dat ik van mijn passie weer mijn werk heb kunnen maken na een onderbreking van 12 jaar in welke tijd ik een kantoorbaan had. Daarvoor heb ik met veel plezier 11 jaar als paraveterinair gewerkt in een dierenkliniek in het Brabantse Oosterhout.

Een leven zonder huisdieren kan ik mij niet voorstellen. Na 30 jaar hoofdzakelijk langhaar katten gehad te hebben, kwam ik in 2016 in contact met de Cornish Rex en werd halsoverkop verliefd op deze heerlijke katten. Ze zijn ongelooflijk atletisch, elegant, grappig, mensgericht en verrassen je elke dag. Hun zijdezachte gegolfde vacht verhaart vrijwel niet.

Werken bij dierenkliniek de Dierenbus voelt voor mij aan als thuiskomen. Ik hoop nog vele jaren onderdeel van dit fantastische team te mogen zijn.