Elske Smits

Assistente

Elske Smits - Assistente
Elske Smits Assistente

Hallo! Mijn naam is Elske Smits. Ik woon samen met mijn vriend Jeffrey, konijn Florian en ons nieuwste gezinslid: onze hond Sascha, in Lelystad.

In 2022 heb ik de gouden kans gekregen om het Dierenbus team te mogen versterken. Ik ben hier dan ook ontzettend blij mee! Hoewel het een tijdje geleden is dat ik ben afgestuurd aan het MBO Almere als dierverzorger, ben ik graag het helpende handje in de praktijk!

Wanneer er als kind werd gevraagd “wat wil jij later worden?” was het standaard antwoord altijd “prinses”, dit was bij mij echter niet het geval. Ik zei altijd vol trots dat ik honden trainer wilde worden. Dit begon doordat ik samen met mijn vader een aantal keer Puppywalker ben geweest bij Desudo, een hondenschool voor blindengeleidenhonden. Een Puppywalker doet de puppy training het eerste levensjaar van de hond, voordat deze de officiële opleiding gaat volgen tot blindengeleidenhond.

Mijn passie bleef niet alleen maar bij honden. Dit groeide uit tot een nieuwe droom: dierenarts worden, samen met Rebecca. We zijn beide net een andere kant op gegaan qua scholing, maar toch samen in de dierenartsenpraktijk terecht gekomen.

In de praktijk ben ik overal te vinden. Een helpende hand om uw dier gerust te stellen, baliemedewerkster en ondersteuning in de operatiekamer. En eigenlijk? Vind ik alles leuk!

Ik hoop u en uw dier zo goed mogelijk te helpen bij uw volgende bezoek aan de praktijk.