Eindelijk: de DierenBUS op wielen

Vanwege het coronavirus doen wij op dit moment geen huisvisites.

 

Vanaf 10 februari 2014 bieden wij u, op diverse momenten in de week, de mogelijkheid om de dierenarts bij u op huisbezoek te laten komen. Hierbij gaat het om de wat simpelere ingrepen zoals een vaccinatie, het knippen van de nagels etc. U betaalt hetzelfde tarief als op de praktijk, alleen met een extra voorrijtarief van € 35,-

Voor dieren die het erg spannend vinden om bij ons op de praktijk te komen, of waarvoor de autorit een vervelende ervaring is, kan deze dienst zeker een uitkomst zijn. Maar ook als u met meer dieren tegelijkertijd zou willen komen, dit scheelt immers een hoop gesleep. Indien u geen beschikking heeft over een auto of niet in de gelegenheid bent naar ons te komen, komen wij nu naar u! Voor sommige behandelingen is het wel noodzakelijk dat u met uw dier naar de praktijk komt. Wij kunnen u en uw dier dan beter van dienst zijn, omdat wij alle apparatuur en benodigdheden in huis hebben.

Voor euthanasie bij u thuis hanteren wij een hoger tarief (€ 60,-) dan bovenstaand. Voor dit bezoek reserveren wij namelijk meer tijd, omdat we het belangrijk vinden dat u rustig afscheid kunt nemen. Een euthanasie aan huis is voor uw dier prettiger aangezien hij in zijn vertrouwde omgeving is. Daarnaast is het een mooie manier om uw andere dieren rustig afscheid te laten nemen. Voor het rouwproces van de overblijvende dieren is het belangrijk dat ze kunnen zien dat hun ‘maatje’ is overleden. Dit kan voorkomen dat ze langdurig blijven zoeken in huis.

Wilt u meer informatie over onze dierenBUS of een afspraak maken? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met onze assistentes via 0320-254021.