Meer leren over het gedrag van uw kat?

In samenwerking met onze dierenartsassistente Krista Sinke en tevens eigenaar van Kattengedragsbureau ‘Begrip voor de Kat’ is de kattenlezing: Lichaamstaal & Katvriendelijk huis georganiseerd. Deze lezing is geschikt voor iedereen die meer wil leren over kattengedrag en de natuurlijke behoeften van een kat. De lezing is zeker interessant voor mensen met een nieuw kitten, maar juist ook voor eigenaren van een volwassen kat.

“Hoe communiceert een kat, met ons en met soortgenoten? Hoe kunt u aan uw kat zien dat hij niet lekker in zijn vel zit? En hoe kunnen we ons huis zo inrichten dat we probleemgedrag kunnen voorkomen?” Dit zijn een aantal vragen waar u tijdens deze lezing antwoord op krijgt.

Locatie en data
 
Er is nog geen nieuwe datum bekend. Indien u hiervan op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u een e-mail sturen naar info@dedierenbus.nl. De lezing wordt gehouden boven de praktijk (er is geen lift aanwezig) en zal ongeveer 1,5 uur duren. De kosten voor deze avond bedragen € 10,- per persoon. Inschrijven kan per telefoon, e-mail of bij de assistentes aan de balie en is noodzakelijk.