Onze maatregelen tegen het Coronavirus:

 

Ons doel is te voorkomen dat iemand van ons team corona krijgt omdat er dan regels vanuit het RIVM gelden omtrent testen, isolatie en quarantaine. We vragen uw aandacht en medewerking voor de volgende punten. Deze maatregelen gelden ook voor mensen die inmiddels gevaccineerd zijn tegen het coronavirus.

 

- Vanaf 26 juni hoeft u geen mondkapje meer te dragen bij ons in de praktijk, tenzij u samen met de dierenarts uw dier gaat behandelen en de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan blijven. In dat geval zal de dierenarts uiteraard ook een mondkapje dragen.

 

- Per afspraak mag er één persoon de praktijk in komen, omdat wij ons nog wel aan de 1,5 meter maatregel houden en elkaar graag de ruimte geven. 

 

- Meldt u zich a.u.b. op het afgesproken tijdstip dat u er bent. De assistent zal u vragen nog even buiten of in de auto te wachten. De dierenarts komt u zelf ophalen.

 

- Wij willen minimaal 1,5 meter afstand houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer. In de spreekkamer wordt u verzocht op de stoel plaats te nemen. Indien de dierenarts een paar extra handen nodig heeft tijdens het onderzoeken van uw dier, kunt u in de meeste gevallen zelf helpen omdat er een scherm bij de behandeltafel hangt.

 

- Indien u zich ziek voelt (verkouden, benauwd, koorts, hoesten) of contact heeft gehad met iemand waarbij het vermoeden bestaat dat diegene een infectie met het coronavirus heeft, kom dan a.u.b. niet naar de praktijk. Wellicht kan iemand anders met uw dier komen. Indien dat geen optie is, is een telefonisch consult met de dierenarts ook mogelijk.

 

- Wij willen u vragen per pin te betalen.

 

- Heeft u medicatie en/of voer nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we ieders aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk laten duren.

 

- Helaas doen wij nu geen visites aan huis. Bij een euthanasie afspraak op de praktijk, mogen er 2 personen bij de afspraak aanwezig zijn.