Ik ben Ina Dijkstra, 56 jaar jong. Ik woon samen met mijn man Freerk, 2 hondjes, ShihTzu’s die naar de naam Roosje en Floortje luisteren (meestal tenminste) en Poesie, een West-Europese korthaar, in Zwolle. Ik ken Rolf al jaren als o.a. dierenarts van onze poezen en vorige hondjes (2 allerliefste Yorkies die ruim 15 zijn geworden).

Ooit ben ik begonnen in het onderwijs. Nadat ik gewerkt heb in de ICT en het officemanagement gedaan heb bij een aantal professionele organisaties, werk ik sinds mei 2009 bij de Dierenbus, waar ik de dagelijkse gang van zaken mag regelen.

Heerlijk, alles valt op z’n plek, ik kan nu mijn werk als “regelneefje” combineren met mijn liefde voor dieren. Iedere dag op de Dierenbus is voor mij een feestje! Zowel door het contact met de dieren, de baasjes als de Dierenbus collega’s

Meestal ben ik 2 dagen in de week op de praktijk aanwezig en werk daarnaast nog van achter de schermen vanuit Zwolle. Daarnaast probeer ik vorm te geven aan de zorg voor mijn gehandicapte zus en stort ik mij met veel enthousiasme op mijn huishoudelijke bezigheden.

Mijn hobby’s zijn o.a. tuinieren, waarbij mijn bloemenzee, de groene kikkers in onze vijver, de mussen, merels, het roodborstje en de mezen in de tuin, een centrale rol spelen. Daarnaast ga ik graag naar het theater en houd ik van lezen en muziek.